Meist lühidalt

Kas usute, et Tropical-ist võib saada teie naturaalsete maiustuste lemmikpood?

Meie ettevõtte ajalugu on pikk ja põnev. Aastaid oleme tegelenud pagaritoodete toorainete müügiga – alates jahust kuni seedermänni pähkliteni välja.

 

Aga mingi hetk tuli üks tore mõte – võiks ju pakkuda inimestele midagi enamat, kui lihtsalt suhkrut ja õli. Võiks ju pakkuda suhkruvabasid ja suhkurdatud kuivatatud puuvilju ning naturaalseid ja röstitud pähkleid. Ja nii tekkis ka bränd YUMMY, mille ell oleme klientidele pakkunud tooteid juba alates aastast 2021.

Meie sortimenti kuuluvad rosinad, kuivatatud ploomid ja aprikoosid, banaani krõpsud, puuviljade segud ja lisaks surematule klassikale ka uued, fansy maitsed – mango, papaia, leivapuu.

Meie ettevõte

Oleme erakapitalil põhinev väikettevõte. Pakume tooteid otse tehasest, garanteerime kõrget kvaliteeti, kiiret tarnet, taskukohast hinda ja alati leiame lahendust ka kõige keerulisematele väljakutsetele. Me hoolime oma klientide heaolust ning mugavusest.

Meie bränd YUMMY sündis 2021.aastal ning selle all sai müüdud nii naturaalseid pähkleid, kui ka kuivatatud puuvilju. Aastal 2023 sai alguse ka meie koduleht ning uus bränd TROPICAL – siia kuuluvad nii naturaalsed, kui ka röstitud pähklid, nii suhkurdatud, kui ka ilma lisatud suhkruta kuivatatud puuviljad.

Kuivatatud puuviljad ning pähklid on meie suur armastus ja kirg. Me alati proovime kõiki uusi tooteid, mida plaanime meie klientidele pakkuda ning valime vaid neid, mis meie arvates võiksid pakkuda suurimat huvi ning parimat maitseelamust. Nii on meie sortimenti ilmunud kuivatatud mango, kiivi, greip, passion ja papaia. 

Meie tiim

Oleme suure südamega väikeettevõtte. Me armastame oma tööd ning hoolime oma klientidest. Meie tiimi kuuluvad vaid oma ala spetsialistid ning me julgeme unistada suurelt.

Dmitri

Jaemüük, projektijuhtimine

Tundus huvipakkuv? Uuri lisa meie e-poest!

E-poest leiad nii meie, kui ka meie koostööpartneri tooteid. Pakume laias valikus erinevaid maiustusi igale puuvilja ja pähkli sõbrale. 

Shopping Cart
Scroll to Top